ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ

Πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Διδακτορικό στην “Εφηβική Γυναικολογία”

Πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου
Πανεπιστημίου Θράκης
Διδακτορικό στην “Εφηβική Γυναικολογία”

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

Στο ιατρείο μας πιστεύουμε ότι ο φυσικός τοκετός έχει πολλά μακροπρόθεσμα οφέλη. Υπάρχουν πολλά επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν τα οφέλη του φυσικού τοκετού για τις γυναίκες και τις οικογένειές τους, και αυτό υποστηρίζεται από τα μακροπρόθεσμα οφέλη μιας φυσιολογικής εμπειρίας τοκετού.

Ο κολπικός τοκετός είναι ένας ασφαλής και φυσιολογικός τρόπος τοκετού, ο οποίος έχει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα οφέλη για τη μητέρα και το παιδί. Ο φυσιολογικός τοκετός κάνει πιο σύντομο τον χρόνο αποκατάστασης της μητέρας και αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχούς θηλασμού. Επίσης  ενεργοποιεί τα γονίδια του νεογέννητου σας με τρόπο που βελτιστοποιεί την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Από την αρχή της εγκυμοσύνης, ενθαρρύνουμε την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία σχετικά με το τι συμβαίνει και γιατί. Η γνώση σχετικά με τη γέννηση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του φόβου και του άγχους και να βοηθήσει τις μητέρες να κατανοήσουν καλύτερα και να προετοιμαστούν για την εγκυμοσύνη τους. Καταρτίζοντας ένα εξατομικευμένο σχέδιο τοκετού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι μητέρες μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα και να διαχειρίζονται τις προσδοκίες τους.

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τον τοκετό θα πρέπει να αξιολογούνται πριν από κάθε επαφή με τη μητέρα και κατά τη διάρκεια του τοκετού, ώστε να μπορεί να αποφασιστεί ένα ρεαλιστικό σχέδιο για τον τοκετό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Επιλέξτε υπηρεσία *
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ *
Όνομα *
E-mail *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Σχόλια
[wpaicg_chatgpt]

Το Ιατρείο μας στεγάζεται σε ένα ασφαλές και άρτιο περιβάλλον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ι. Τσιμισκή 78 στον 5ο όροφο και δέχεται επισκέψεις μόνο με ραντεβού